COVID-19KosovaSot:279Të gjitha:158,675|Bota 227,951,739
Prishtina 21 °C
Diaspora
Një tjetër festival shqiptar anuluhet 48 orë para nisjes
Demokracia
10:20 | 03 Shtator 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Zhduken dy motra të mitura në Prishtinë Dy motra të mitura në Prishtinë janë zhdukur gjatë ditës së premte. Rastin në polici e ka ra...

Festivali më i madh shqiptar në Zvicër, Alba Festival, është anuluar për këtë vit si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia.

Ky lajm është bërë i ditur nga organizatorët e këtij festivali, pjesëmarrës në të cilin janë shumë yje të njohur të showbizzit.

Ata kanë njoftuar se me keqardhje festivali do anulohet dhe vendimi për këtë është marrë në më pak se 48 orë para fillimit të tij.

‘’Me keqardhje iu njoftojmë se duhet të marrim marrim parasysh vendimin e këshillit qeveritar, i cili tërheq miratimin e dhënë për Festivalin Alba më pak se 48 orë para fillimit të festivalit. Tani po e shqyrtojmë këtë vendim nga pikëpamja ligjore dhe do iu njoftojmë menjëherë’’, thuhet në njoftim

Të gjitha