Auto&Tech
Një milion njerëz blenë video-lojën më të keqe të serialit legjendar
Demokracia
08:55 | 29 Maj 2024

Share:

Resident Evil 6 po shitet mjaft mirë për Nintendo Switch, duke marrë parasysh të gjitha gjërat.

Kjo video-lojë mori shumë kritika nga fansat e ekskluzivitetit, dhe shumë e konsiderojnë atë si më të keqen në seri.

Siç raporton “Nintendo Life”, RE6 ka arritur në listën “Platinum” të botuesit Capcom, që do të thotë se ka shitur më shumë se një milion kopje.

Aktualisht është 117 në këtë listë dhe ka një milion shkarkime për Switch (por jo për ndonjë platformë tjetër).

Ky këst është më shumë aksion sesa tmerr (për të cilin është i njohur seriali), dhe megjithëse objektivisht nuk është i keq, prapëseprapë nuk është ashtu siç janë mësuar fansat e Resident Evil, prandaj pritja e dobët.

Kur mbërriti në Switch në vitin 2019, ky këst u shit së bashku me RE4 dhe RE5 në paketën “Resident Evil Triple”, gjë që sigurisht e ndihmoi atë të shitej në shifra pak më të larta se sa do të ishte ndryshe.

Të ngjashme