COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:161,157|Bota 267,609,982
Prishtina -1 °C
Lajme
Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022
Demokracia
11:04 | 25 Nëntor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Sheikët e Newcastles po përgatisin tre transfer... Skuadra e Newcasles përkundër që tash njihet si njëra nga më e pasura në planet, vazhdon të ...

Ka nisur seanca plenare e Kuvendit te Kosovës, ku përveç deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare, do të shqyrtohet në parim Projektligji mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Projektbuxheti për vitin 2022 pritet të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro ose rreth 9 për qind më i lartë se buxheti i rishikuar i vitit 2021 që ishte në vlerë 2 miliardë e 516 milionë euro.

Në seancën e sotme po ashtu në rend dite është edhe zgjedhja e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës./Kp

Të gjitha