COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:160,540|Bota 241,295,858
Prishtina 9 °C
Lajme
Ngjarjet që do të ndodhin sot në Kosovë
Demokracia
08:11 | 18 Shtator 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Podujeva në balotazh, garë e ngushtë mes VV-së ... Në komunën e Podujevës tashmë janë numëruar mbi 99 për qind e votave. Ku sipas këtyre rezult...

Instituti i Evropës Juglindore për Politika Shëndetësore dhe Sociale në bashkëpunim me Kolegjin Heimerer, organizon Simpoziumin e 12-të Ndërkombëtar për Shkenca Shëndetësore. (Platforma Zoom, ora 08:30-18:00)

Të gjitha