Lifestyle
Nga balluket te bishtat Barbie – me këto shtatë modele flokësh do të jeni në trend gjatë gjithë pranverës
Demokracia
19:41 | 26 Mars 2022

Share:

Motivi kryesor do të jetë: argëtimi – eksperimentoni dhe do të jetë një pasqyrim i krijimtarisë suaj

Në fund të ditës, gjëja më e rëndësishme është që stilimi i flokëve tuaj t’ju ngrejë humorin dhe t’ju bëjë të ndiheni mirë.

Është shumë më e lehtë të rrezikohet dhe të bëhen gabime në kohën kur jemi kryesisht në shtëpi, kështu që kemi kohë shtesë për t’i rregulluar gjërat, transmeton Telegrafi.

Ekspertët sugjerojnë ekscentricitet – nëse zgjidhni një mini-val, flokë të drejtë me balluke, apo një balluke që do të jetë në trend gjatë gjithë vitit.

Pra, bëhuni optimiste dhe filloni të planifikoni për ndryshim për sezonin e ardhshëm, i cili, shpresojmë, do të na sjellë shumë më tepër dalje dhe shoqërim, e kështu më shumë kujdes dhe rregullim.

Shikoni 7 modele flokësh që do të adhuroni këtë pranverë!

 

 

 

 

 

 

Të ngjashme