COVID-19KosovaSot:42Të gjitha:108,073|Bota 195,565,304
Prishtina 35 °C
Lajme
Nesër mblidhet Kuvendi i Kosovës, këto janë temat që do të diskutohen
Demokracia
19:37 | 21 Korrik 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Publikohet raporti i DASH: Kosova ka potencial ... Departamenti amerikan i Shtetit ka publikuar raportin për mjedisin e investimeve në Kosovë, duke ...

Kuvendi i Kosovës nesër pritet që të mbajë seancën plenare të radhës.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media, ku thuhet se seanca do të fillojë në orën 10:00.

Ky është rendi i ditës:

1.     Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.     Pyetjet parlamentare,

3.     Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4.     Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-014 për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2020 ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian,

5.     Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-010 për Krijimin e Infrastrukturës Kombëtare të Informacionit Hapësinor në Republikën e Kosovës,

6.     Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-011 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 04/L-061 për shitjen e banesave për të cilat ekziston e drejta banesore,

7.     Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-012 për Odat e arkitektëve dhe inxhinierëve në fushën e ndërtimit,

8.     Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-007 për masat për uljen e kostos së shtrirjes së rrjeteve të komunikimeve elektronike të shpejtësisë së lartë,

9.     Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike,

10.   Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-018 për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme,

11.   Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-021 për tregti me jashtë,

12.   Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-004 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 05/L-132 për Automjete,

13.   Shqyrtimi i Rekomandimeve të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me Raportin e Auditimit të pasqyrave vjetore financiare të N.P Hortikultura për vitin 2020./Demokracia.com/

Të gjitha