Lajme
Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e objekteve të reja të Fakultetit Ekonomik dhe FShMN-së
Demokracia
17:39 | 04 Janar 2023

Share:

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama dhe rektori i Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi, kanë nënshkruar kontratën e ndarjes së lokacionit për ndërtimin e objektit të ri të Fakultetit të Ekonomisë dhe Fakultetit të Shkencave Matematikore-Natyrore.

Fakulteti Ekonomik momentalisht gjendet në të njëjtin objekt me atë Juridik, ndërkaq Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore ndodhet në një objekt me Fakultetin e Filologjisë.

Postimi i plotë:

Të ngjashme