Nën Kurtin, Kosova fillon të marrë teposhtëzen | Ndodhi për herë të parë në Këshillin e Sigurimit, SHBA-ja dhe vendet e tjera aleate nuk përkrahin vendimet e shtetit të Kosovës

Që nga shpallja e pavarësisë, më 17 shkurt 2008, për herë të parë dhe për shkak të kryeministrit Albin Kurti, Republika e Kosovës ka marrë vërejtje serioze në një mbledhje Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara. Nuk kishte ndodhur më parë që shteti i Kosovës të mos marrë mbështetjen ndërkombëtare për vendimet … Vazhdoni me leximin e Nën Kurtin, Kosova fillon të marrë teposhtëzen | Ndodhi për herë të parë në Këshillin e Sigurimit, SHBA-ja dhe vendet e tjera aleate nuk përkrahin vendimet e shtetit të Kosovës