Lajme
Në veri u konfiskuan edhe 1 mijë e 800 kartëmonedha, 107 çanta dhe 115 uniforma ushtarake
Demokracia
23:15 | 25 Shtator 2023

Share:

Policia e Kosovës ka njoftuar se në veri janë konfirmuar 1 mijë e 800 kartëmonedha.

Gjithashtu në listën e konfiskimeve janë edhe 107 çanta dhe 115 uniforma ushtarake.

Policia ndër të tjera ka konfiskuar edhe 23 maska, 20 lopata dhe 20 sopata.

Të ngjashme