Lajme
Ministri i Qeverisë Kurti që kursimet i mbanë në Beograd
Demokracia
16:11 | 15 Qershor 2022

Share:

Ministri i Qeverisë së Kosovës, Goran Rakiq që drejton Ministrinë për Komunitete dhe Kthim, në formularin e pasurisë së tij, ka deklaruar se paratë e kursyera i ruan në sistemin bankar të Serbisë.

Sipas asaj që ka deklaruar vetë Rakiq, posedon 50.000 euro kursime të gjitha të ruajtura në bankën në Beograd.

Rakiq, ka deklaruar se ka një veturë në vlerë të 10 mijë eurove, dhe prona të tjera në emër të prindit të tij.

Të ngjashme