ShowBiz
Mbyllet televotimi, tre banorë shkojnë direkt në nominim, njëri nga ta do të eliminohet sonte
Demokracia
23:11 | 06 Shkurt 2023

Share:

Sipas telefonimit të publikut banorët me më së shumti vota me një renditje rastësore janë: Juliana, Artani, Melisa, Bruno, Vedati, Andi, Arta, Stresi, Gresa, Blasta, Mbresa.

Ndërkaq, tre më pak të votuarit që shkojnë automatikisht në një tjetër televotim janë Vivieni, Atdheu dhe Dafina, njëri nga ta do të lë shtëpinë, dy të tjerët vazhdojnë nominimin për të premten.

Ju tani mund të dërgoni mesazh me emrin e atij që doni ta largoni nga shtëpia. Pra në nominim janë Vivieni, Atdheu dhe Dafina.

Të ngjashme