COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lajme
Mblidhet Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës
Demokracia
07:17 | 08 Dhjetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do ta mbajë sot mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje pritet të diskutohet për përgatitjen e seancës se ardhshme plenare.

Rendi i ditës:

– Miratimi i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

– Përgatitjet për seancën e radhës:

– Deklarimet jashtë rendit të ditës,

– Pyetjet parlamentare,

– Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e “Amendamentimit nr. 1 të Marrëveshjes Financiare për IPA 2016 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian”,

– Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes në mes të Republikës së Kosovës Përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Qeverisë së Zvicrës përfaqësuar nga Departamenti Federal i Punëve të Jashtme përmes Agjencisë Zviceranë për Zhvillim dhe Bashkëpunim mbi programin Menaxhimi i Integruar i Burimeve Ujore në Kosovë,

– Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e këmbimit të notave diplomatike në lidhje me asistencën e ofruar në formë granti sipas Aktit për ndihmë të jashtme të vitit 1961 dhe Aktit për kontroll të shitjeve të armëve mes Kosovës dhe SHBA-së,

– Propozimi i dy kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese,

– Shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për festat zyrtare në Kosovë,

– Shqyrtimi i parë i Projektligjit për pijet e forta alkoolike,

– Shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbeturina,

– Shqyrtimi i parë i Projektligjit për bujqësi dhe zhvillim rural,

– Shqyrtimi i kërkesës së Fondit të Kursimeve Pensionale për miratimin e taksave vjetore për 2022,

– Shqyrtimi i Raportit vjetor të KQZ-së për 2020. /Demokracia.com/

Të gjitha