ShowBiz
Lumbardhi nuk i reziston aktores së filmave për të rritur, e puthë dhe thotë se ka ndjesi sikur e ka gjetur dashurinë
Demokracia
13:16 | 29 Nëntor 2023

Share:

Lumbardhi dhe Alby kanë qëndruar afër njëri-tjetrit.

Ai i ka thënë Albyt se “sot jam ndjer shumë keq pa ty, sikur me humb dikë që e dua nga zemra, si dashuri”.

Ajo është emocionuar kur i dëgjoi këto fjalë nga Lumbardhi.

Të ngjashme