COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lifestyle
Lista me filma për t’u parë nëse sapo jeni ndarë
Demokracia
22:05 | 07 Dhjetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Çdo lidhje romantike ka dy rrugë: Ose do të jeni përgjithmonë bashkë, ose do ndaheni.

Ka shumë gjasa që të ndodhë kjo e dyta, kështu që për çdo rast ju duhet rezervë një listë me filma. Do ta shihni ndarjen me sy tjetër. Sigurisht dhe ish-in!

Kjo është lista e filmave:

1. Someone Great

2. He’s Just Not That Into You

3.Like Crazy

4. Mamma Mia!

5. Marriage Story

6. The Last Five Years

7.Celeste & Jesse Forever

8. Runaëay Bride

9. The First Wives Club

10. 500 Days of Summer

11. The Break-Up

12. Eat, Pray, Love

13. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

14. Crazy, Stupid, Love

15. Under the Tuscan Sun

16. The Holiday

17. Anabel

Të gjitha