Auto&Tech
Lamborghini i ri mund të gatuajë, të pastrojë shtëpinë dhe të argëtojë fëmijët
Demokracia
19:56 | 25 Korrik 2021

Share:

Lamborghini ka prezantuar makinën e saj të re, e cila vjen me një risi që do ta donin të gjithë.

Me një çmimi prej 245 mijë dollarë Lamborghini Eve mund të pastrojë shtëpinë, t’iu sigurojë darkën dhe të argëtojë fëmijët.

Bisha me motor V10 e cila arrin 100 km për vetëm 3 sekonda, vjen kësaj radhë me sistemin Alexa të inkorporuar.

Ndihmësi i dobishëm dixhital i Amazon që zakonisht mund ta gjesh brenda një altoparlanti, kësaj here ndodhet brenda në makinën tënde.

Nga kabina e kësaj super veture tashmë mund të kesh mundësinë të komandosh robotin pastrues në shtëpi, Dyson 360 për të pastruar kuzhinën. Mund të kontrolloni ndriçimin dhe të aktivizoni po ashtu dhe shumë opsione të tjerë nga porositja e ushqimit e deri tek librat online që fëmijët tuaj të argëtohen.

 

Të ngjashme