Lajme
Lajçak thotë se ka një momentum që s’duhet humbur për zgjerimin e BE-së
Demokracia
22:42 | 17 Qershor 2024

Share:

I dërguari i posaçëm i BE-së, Miroslav Lajçak , ka thënë se ka një momentum të ri sa i përket të ardhmes së vendeve të Ballkanit Perëndimor i cili nuk duhet humbur.

Ai këtë e ka thënë në Konferencën e Paqës dhe Rritjes së Qëndrueshme në Athinë.

“I pyetur për perspektivën e anëtarësimit të Ballkanit Perëndimor dhe rëndësinë e tij për të ardhmen e BE-së në Konferencën e Paqes dhe Rritjes së Qëndrueshme në Athinë, theksova se kemi një momentum të ri, i cili nuk duhet humbur”, ka shkruar Lajçak në X.

Të ngjashme