Lifestyle
Ky truk në TikTok ju tregon si t’u jepni flokëve volum në 10 sekonda
Demokracia
11:14 | 16 Korrik 2022

Share:

Një truk i ri i flokëve po fiton popullaritet në TikTok

Teknika përdor një krehër dhe një tharëse flokësh dhe kërkon më pak se 10 sekonda për t’u realizuar.

Mungesa e volumit është një problem për shumë vajza, veçanërisht ato që kanë flokë shumë të drejtë. Prandaj, nuk ju kushton asgjë ta provoni.

Qëllimi i trukut është t’u jepni flokëve volumin manualisht me një krehër dhe më pas të përdorni një tharëse flokësh për të ndihmuar në “vendosjen e flokëve në vend”.

Ja një rezultat para dhe pas:

@hotli.beauty A hair trick that all girls must know!#hairstyle #hairtutorial #hair #hairtricks #hairtips #beautytips #beautyhack #hairtutorial #DisneyPlusVoices ♬ the stairs that got me famous – jaydon krieger

Të ngjashme