Lifestyle
Kjo ngjyrë e flokëve i tërheq më shumë burrat
Demokracia
11:05 | 27 Mars 2021

Share:

Një studim zbuloi se kombinimi më i preferuar nga burrat është një zeshkane me sy blu.

Sidoqoftë, është e ndryshme për të gjithë, dhe flokët tuaj mund të thonë shumë për personalitetin tuaj, veçanërisht në sytë e burrave. Çuditërisht, disa prej tyre madje mund të shikojnë flokët tuaj së pari kur vendosin t’ju kërkojnë të dilni me ta.

Mësoni se çfarë ngjyre e flokëve u pëlqen më shumë burrave dhe arsyet pse.

1. Burrat i shohin biondet si aventureske.

Jo shumë burra dëshirojnë biondet, pra është e kundërta e asaj që kemi menduar. Kjo kryesisht sepse atyre ju duket jo natyrale, përveç kur është ngjyra e tyre natyrale e flokëve, e cila është shumë e rrallë (vetëm 2% e popullsisë së botës). Gratë me flokë bjonde janë aventuriere. Shumë tipare të tjera mund të fshihen pas ngjyrës së tyre të flokëve.

2. Gratë me flokë kafe perceptohen si të drejtpërdrejta.

Brune, gështenjë dhe hije të tjera kafe janë disa nga ngjyrat më të preferuara të flokëve për burrat. Brunet mund të jenë duke tërhequr vëmendjen e burrave, sepse ato japin përshtypjen se nuk kanë frikë të japin mendimin e tyre; ato janë të sinqerta dhe të vërteta, por gjithashtu duket si një ngjyrë shumë natyrale.

3. Burrat mendojnë se gratë me flokë të kuqe janë më të egra.

Ndërsa flokët e kuqërremtë mund të mos jenë aq tërheqës për gratë, burrat duan të shohin gra me flokë të kuqe dhe një ton të lëkurës që shkon në mënyrë të përsosur me to. Flokët e kuqe natyrale janë më të rrallat nga të gjitha llojet e flokëve dhe, zakonisht, ato që lyejnë flokët e tyre të kuqe gjithashtu tregojnë veten e tyre të egër dhe shprehëse.

4. Gratë me flokë të zeza janë mendjehapur.

Disa burra i konsiderojnë gratë me flokë të zeza si më tërheqëset. Teknikisht, e zeza është mungesa e të gjitha ngjyrave, gjë që ndonjëherë i bën gratë të duken më mendjehapura, të gatshme për gjëra të reja dhe në gjendje të shohin përtej asaj që shohin njerëzit e tjerë.

Të ngjashme