Lajme
Kjo është lista e plotë e konfiskimeve të deritanishme në veri
Demokracia
23:31 | 25 Shtator 2023

Share:

Policia e Kosovës ka prezantuar mjetet dhe arsenalin e armëve të konfiskuara në veri të vendit.

Në faqen e Facebookut, policia ka publikuar edhe listën e plotë të konfiskimeve të deritanishme.

Ndër të tjera, në listë thuhet se është konfiskuar sasi shumë e madhe e municionit të kalibrit të ndryshëm.

Të ngjashme