ShowBiz
“Kemi dasmë këtë verë?” – Bora Zemani jep përgjigjjen interesante
Demokracia
23:49 | 21 Qershor 2024

Share:

Bora Zemani ka hapur dritën mbi disa aspekte të jetës së saj personale gjatë një interviste të ndjekur nga Ed Manushi në një emision televiziv.

Në bisedën e tyre, moderatori nuk u shpëtoi asnjë detaji dhe arriti të nxjerrë në pah tema të ndryshme.

Ai përfshiu edhe aludimet e mundshme për një dasmë, për të cilën Bora dha një përgjigje të përpiktë.

Foto: Screenshot/YouTube

Intervista përfshiu një pyetje të drejtuar drejtpërdrejtë nga Ed Manushi: “Ka zëra që ti martohesh këtë verë?”

Gjatë bisedës, Bora Zemani rrëfeu se shtatzënia dhe martesa e saj janë tema që komentohen vazhdimisht në media dhe në publik.

“Me martesë, pa martesë, Donaldi është një nga golat e mi të jetës” tha Bora.

Të ngjashme