Auto&Tech
Kaq kushton Toyota GR Supra GT4 100 Edition
Demokracia
15:37 | 16 Shtator 2023

Share:

Toyota ka prezantuar modelin super të rrallë GR Supra GT4 100 Edition, i cili do të prodhohet vetëm në tre kopje.

Me një model të veçantë, Toyota shënon dorëzimin e 100-të të makinës garuese Toyota Gazoo Racing Supra GT4. Do të prodhohen vetëm tre kopje, nga një për Azinë, Amerikën e Veriut dhe Evropën.

Kompania bëri diçka të ngjashme me modelin 40 Edition, i cili gjithashtu nuk ishte i homologuar.

Makina fuqizohet nga motori 3.0-litërsh me 6 cilindra turbocharge nga GR Supra GT4 Evo, i cili zhvillon 444 kf. Ai mori një sërë përmirësimesh, një hapje më të madhe të kapuçit, komponentë të rinj aerodinamikë, një sistem shkarkimi pa çanta, strehë të pasqyrave anësore të karbonit dhe një ndenjëse pasagjeri.

Modeli special është i destinuar për “koleksionistët dhe miqtë e Toyota-s”, dhe secila prej tre kopjeve kushton 220 mijë euro pa përfshirë taksa.

Të ngjashme
Auto&Tech • 20 Prill 2024