COVID-19KosovaSot:331Të gjitha:284,013|Bota 589,655,224
Lajme
Kalimi i kufirit Kosovë-Mali i Zi, edhe fëmijët nën 18 vjeç duhet të jenë të pajisur me pasaportë
Demokracia
15:11 | 05 Korrik 2022

Share:

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës njofton të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës, se për kalimin kufitar në Malin e Zi, edhe fëmijët nën moshën 18 vjeçare duhet të jenë të pajisur me një dokument të vlefshëm udhëtimi.

Mali i Zi ka pezulluar vendimin e mëparshëm në bazë të të cilit fëmijët nën moshën 18- vjeçare nga Republika e Kosovës, janë lejuar të kalojnë kufirin vetëm me certifikatë të lindjes.

Vendimi për hyrjen në Malin e Zi të të gjithë shtetasve të Republikës së Kosovës, përfshirë edhe të miturit, vetëm me dokumente të vlefshme udhëtimi, është tashmë në fuqi.

Të ngjashme