ShowBiz
Justin Bieber shet të drejtat e muzikës, ky është çmimi
Demokracia
23:06 | 24 Janar 2023

Share:

Justin Bieber ka shitur të gjitha të drejtat e tij muzikore për Hipgnosis për më shumë se 200 milionë euro.

Sipas kompanisë britanike, Bieber është artisti i parë i brezit të tij që e mbyll një marrëveshje kaq të madhe.

Me marrëveshjen, Hipgnosis mund të përdor 290 këngë, seriale, reklama dhe filma të tij.

Kjo është marrëveshja më e madhe për Hipgnosis deri më sot.

Të ngjashme