ShowBiz
Juli zgjedh! Dërgon në televotim kokë më kokë veten dhe …
Demokracia
11:38 | 21 Prill 2024

Share:

Juli ka zgjedhur dy banorë për t’i dërguar në nominim, me të drejtë për të përfshirë dhe veten.

Këtë herë publiku do të pyetet cilin prej të dyve preferon.

Rezultatin për këtë televotim do ta dijë vetëm Juli, një avantazh që i jepet atij si lider.

Juli ka zgjedhur të çojë në votim veten dhe Eglën, për të kuptuar se cilin prej të dyve publiku preferon në këtë pikë të lojës.

Të ngjashme