Lifestyle
Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të dukesh goca më cool e plazhit
Demokracia
08:26 | 17 Qershor 2024

Share:

Sezoni i plazhit ka nisur, se temperaturat po ziejnë tokën dhe e dimë që ti e ke lënë me gocat/të dashurin për pushime, ndaj të tregojmë se çfarë veshjesh të paketosh për në plazh, që të marrësh veç komplimente. S’ka gjë, na falendero më vonë!

Fustan mbrëmjeje

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @DANANOZIME)

Një çantë mbrëmjeje

Tote bag

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

LOEWE

Shapka/sandale me platformë

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @ALYSSAINTHECITY)

Rrjetë

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

PATBO

Rroba banjo me prite kafshësh

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @MAGGIE_MCCORMACK)

Sandale për një super darkë

Bizhuteri për trupin

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @MIMI.ORERE)

Fustane të gjatë

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

HOUSE OF AAMA

Këmishë oversize

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @ANDI_MUN)

Syze 

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @OUMAYMABOUMESHOULI)

Fustane lino

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @JEANNINE.ROXAS)

Xixa!

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @EMNITTA)

Trupore

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

FOLLOW SUIT

Kapele kashte

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

(IMAGE CREDIT: @EMMALEGER)

Sete matchy

Ja ç’të marrësh me vete për pushime, që të

REFORMATION

 

Të ngjashme