COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lajme
Irlandë e Veriut: Rriten raportimet për UFO gjatë 2021
Demokracia
14:39 | 27 Dhjetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Janë shtuar raportimet për pamje të pashpjegueshme, për shkak të disa disqeve misterioze mbi malin Slemish në qarkun Antrim gjatë vitit 2021 në Irlandën e Veriut.

Në polici u raportuan tetë raste që njoftonin se kishin parë objekte të çuditshme gjatë vitit 2021, një rritje nga gjashtë raporte të tilla në 2020-n dhe katër në 2019-n, shkruan abcnews.al.

Nick Pope, i cili dikur hetonte raportet për pamjet e UFO-ve për Ministrinë e Mbrojtjes tha se ishte e mundur që nisur nga fakti që më shumë njerëz po kalojnë më shumë kohë në shtëpi gjatë pandemisë mund të përbëjnë një rritje të pamjeve të raportuara.

Të gjitha