COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Arte
Intepretim spektakolar i Tangos nën ujë (Video)
Demokracia
15:35 | 19 Prill 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Një film tre minutësh drejtuar dhe prodhuar nga francezi Bastien Soleil, shfaq një kërcimtare duke kërcyer Tango nën ujë.

Kërcimtarja Ariadna Hafez kërceu tango nën ujë, me thellësi prej 10 metra, shkruan Demokracia.com.

Secila skenë u xhirua pa asnjë ndihmë ajrore, dhe kamermani dhe kërcimtarja u zhytën plot 120 herë për të përfunduar skenën. /Demokracia.com/

Të gjitha