Sport
I vetmi që qëndronte në heshtje dhe vetëm buzëqeshte, Sadio Mane refuzon të këndojë për Krishtlindjet te Bayern Munchen
Demokracia
19:30 | 27 Dhjetor 2022

Share:

Sadio Mane njihet si një mysliman i devotshëm dhe që e respekton  besimin e tij festar. Këtë e ka treguar vazhdimisht duke mos pozuar me birrat dhe alkoolin, që është sponsori zyrtar i Bayern Munchen.

Gjithashtu Mane ka zgjedhur që të mos këndojë as këngën e Krishtlindjeve.
Teksa të gjithë lojtarët e Bayern Munchen po këndonin, Mane qëndronte në heshtje dhe duke buzëqeshur.
Megjithatë ai nuk mund të refuzonte që të qëndronte pranë shokëve të skuadrës dhe të vishte kapelen karakteristike.

Të ngjashme