ShowBiz
I ati i Britney Spears dëshiron të përfitojë edhe njëherë të fundit nga ajo
Demokracia
13:09 | 02 Shtator 2021

Share:

Avokati i Britney Spears ka ngritur akuza ndaj babait të saj Jamie i cili po përkon të merr 2 milionë dollarë si kusht i dorëheqjes së tij si kujdestar.

Matheë Rosengart kërkoi dorëheqjen e Spears si kujdestar ligjor i pasurisë së këngëtares, një pozicion që e ka mbajtur për 13 vjet.

“Britney Spears nuk do të zhvatet nga babai i saj. Zoti Spears nuk ka të drejtë të përpiqet të mbajë peng vajzën e tij duke vendosur kushtet e largimit.“, tha avokati.

Në korrik, Spears kërkoi zyrtarisht që gjykata të hiqte babanë e saj si kujdestar dhe ta zëvendësonte me një tjetër.

Të ngjashme