COVID-19KosovaSot:728 Të gjitha:166,862|Bota 329,154,731
Lajme
Gjatë pandemisë në Shqipëri 15% më pak lindje, shkak përmenden edhe abortet nga Covid-19
Demokracia
17:17 | 08 Dhjetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Granit Xhaka tregon të vërtetën: Kjo është arsy... Tema e cila ka preokupuar gjithë shqiptarët ndër vite ishte mos ardhja e Granit Xhakës për ta p...

Bie me 15% numri i lindjeve gjatë periudhës së pandemisë në Shqipëri.

Mjeku obsetër gjinekolog i Maternitetit “Koço Gliozheni”, Nderim Horeshka thotë se, një prej shkaqeve, është aborti spontan për shkak të Covid.

Për shkak të rasteve të rënda apo dhe humbjet e jetës, mjekët apelojnë për marrjen e dozës së tretë nga gratë shtatzënë.

Nga studimet e kryere ka rezultuar bebat e lindur nga nëna të vaksinuara, kanë qenë me imunitet përsa i përket Covid.

Të gjitha