Lajme
Fruthi shfaqet në disa vende të rajonit, në rrezik edhe Kosova
Demokracia
23:07 | 25 Mars 2023

Share:

Kosova përgjatë këtyre tri viteve u përball me një pandemi që pati shtrirje globale, atë të Covid 19.

E së fundmi nje sëmundje ngjitëse, ajo e fruthit, qe ka prekur disa vende të rajonit dhe Evropes, po shihet kërcënim edhe për Kosovën.
Për këtë, shefja e vaksinimit të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, Fetije Fetaj, po fton prindërit qe t’i dërgojnë fëmijët e tyre të vaksinohen.

Sipas Fetajt, raste te fruthit nuk ka pasur që nga janari i vitit 2019 dhe momentalisht s’ka as raste të dyshimta.

 

Të ngjashme