COVID-19KosovaSot:8Të gjitha:161,147|Bota 266,940,196
Prishtina 3 °C
Auto&Tech
Elon Musk edhe zyrtarisht është personi më i pasur në botë, kjo është vlera e pasurisë së tij
Demokracia
18:09 | 17 Tetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Klopp: Ibra i madh, por i gjithë stoli im ka mo... Priste spektakël e ndoshta në kuptimin më të saktë të fjalës nuk e pa, megjithatë fitorja nd...

Elon Musk edhe zyrtarisht është njeriu më i pasur në botë duke arritur një pasuri prej 230 miliardë dollarësh.

Aksionet e kompanisë së tij, Space X, u rritën për 33 për qind dhe u shitën për më shumë se 100 miliardë dollarë gjatë vitit të kaluar.

Drejtori i Tesla tani ka tejkaluar themeluesin e Amazon, Jeff Bezos dhe aktualisht është më i pasur se Bill Gates dhe Warren Buffett së bashku./Demokacia.com/

Të gjitha