Einxhel fotografohet rrugëve të Prishtinës, i vërehet barku i fryrë

Ka pasur zëra që Dj Dagz dhe Einxhel janë në pritje të ëmbël. I gjithë ky dyshim erdhi nga postimit e Einxhel, e cila edhe në paraqitjen e fundit televizive mbuloj barkun. Por, i gjithë dyshimi u shua sot. “VipateBllokut” kanë postuar një foto ku I kanë kapur çiftin mat. Aty shihet pakëz barku i … Vazhdoni me leximin e Einxhel fotografohet rrugëve të Prishtinës, i vërehet barku i fryrë