ShowBiz
Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie
Demokracia
15:51 | 20 Shtator 2023

Share:

Vajzat e botës së spektaklit dhe artit jemi mësuar t`i shikojmë gjithmonë të grimuara. Pudër, buzëkuq dhe flokë që s`u lëviz qimja.

Po të gjitha ato, në kushte shtëpie nuk ndryshojnë nga vajzat e zakonshme. Ato kanë rrudha, kanë flokë të rinj që dalin mbi ballë dhe sigurisht edhe thinja. Nuk e kanë as atë shkëlqimin mbi flokë që shndrrin në tapetin e kuq.

Ja, shiko fotot!

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

Tiranapost.al

Të ngjashme