Lifestyle
Disa sugjerime filmash që do të të bëjnë të thuash: “Sa shpejt kalojnë vitet”
Demokracia
18:47 | 13 Maj 2024

Share:

Vitet 2000 kanë qenë ndër periudhat më të bukura dhe të mbushura me kujtime në art. Në muzikë u krijuan hitet që akoma sot të bëjnë të kërcesh njësoj, moda zhvillonte trende që mezi pritëm të riktheheshin (ose jo) edhe tani. Po ashtu, kinematografia arriti nivele të reja rekordesh.

 

Në vitet 2000 u prodhuan disa filma dhe serialë që akoma sot nuk zhgënjejnë. Nga komeditë që akoma të bëjnë të qeshësh, deri te romancat që shumë prej nesh ende ëndërrojnë t’i provojnë, kur të duash të kthehesh pas në kohë, shiko një nga këta 10 prodhime të ’00:

Super Bad (2007)

The Departed (2006)

13 Going on 30 (2004)

Bring It On (2000)

Twilight (2008)

Pride & Prejudice (2005)

Memento (2006)

Finding Nemo (2003)

Save the Last Dance (2001)

Mamma Mia! (2008)

Të ngjashme