ShowBiz
Buci: S’jam në grup me Ganiun, më pengon prezenca e tij në shtëpi
Demokracia
23:11 | 07 Dhjetor 2023

Share:

Darka e banorëve të nominuar ka vënë konkurrentët përballë pyetjeve të ndryshme.

“A je në grup me Ganiun në një lojë bashkë apo jo? Sepse pas çdo përplasjeje, për 5 minuta ktheheni si shoqëri me njëri-tjetrin?”, ka qenë pyetja e dytë drejtuar Bucit.

“Nuk jam me Ganiun. Me të kemi pasur një shoqëri të vogël jashtë, edhe brenda po ashtu. Por, më ka ofenduar këtu dhe i kam debatet me të shpeshta me të sepse po më pengon edhe që po e shoh, por për që flas me të pas 5 minutash, kjo ndodh me të gjithë”, ka thënë ai pos tjerash.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Të ngjashme