Lajme
Besa Gaxherri: Qysh guxon një deputet me shku me bisedu me një myfti për të miratuar një ligj
Demokracia
22:25 | 03 Mars 2024

Share:

Për çështjen e Ligjit për Shëndetin Riprodhues dhe Fertilizimin e Asistuar, Besa Gaxheri është shprehur e ‘habitur’ se si ‘një a dy deputete’ të bisedojnë me një klerik fetarë siç është Myftiu Naim Tërnava për miratimin e këtij ligji nga ana e deputetëve

Të ngjashme