Lajme
Bekim Vela e Bekim Sejdiu nga Presidenca shkojnë në takimin e ambasadës amerikane për Asociacionin
Demokracia
10:20 | 31 Janar 2023

Share:

Shefi i stafit Blerim Vela dhe Këshilltari i Jashtëm Bekim Sejdiu janë duke e përfaqësuar Presidencën në takimin që nisi në ambasadën amerikane në Prishtinë për të diskutuar mbi çështjen e Asociacionit.

Në këtë takim po marrin pjesë përfaqësues të partive politike, zyrtarë qeveritarë, ambasadorë e pjesëtarë të shoqërisë civile.

Të ngjashme