COVID-19KosovaSot:10Të gjitha:161,157|Bota 267,609,982
Prishtina -1 °C
Lajme
Befasi në Kamenicë, këto parti shkojnë në balotazh
Demokracia
01:58 | 18 Tetor 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Sheikët e Newcastles po përgatisin tre transfer... Skuadra e Newcasles përkundër që tash njihet si njëra nga më e pasura në planet, vazhdon të ...

Edhe në komunën e Kamenicës janë numëruar mbi 98 për qind e votave të zgjedhjeve, të cilat u mbajtën të dielën.

Sipas rezultateve të publikuara në faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, balotazhi në këtë komunë do të zhvillohet mes Partisë Social Demokrate, e cila është aktualisht në pushtet si dhe Lëvizjes Vetëvendosje.

Kandidati i PSD-së Qëndron Kastrati ka marrë 33.10për qind të votave, ndërsa kandidati i VV-së, Kadri Rahimaj ka marrë 30.00 për qind të votave. /Demokracia.com/ 

 

Të gjitha