COVID-19KosovaSot:279Të gjitha:158,675|Bota 227,951,739
Prishtina 19 °C
Lajme
Arben Vitia thërret konferencë për media
Demokracia
16:32 | 03 Shtator 2021

Share:

Share:

Share

Tweet

Ish-rektori i UP-së: Gjendja në arsim nuk përmi... Ish rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, ka komentuar vendimin e fundit të Qeveris...

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, bashkë me drejtorin e SHSKUK-së, Valbon Krasniqi dhe drejtorin e IKSHPK-së, Naser Ramadani, pritet të mbajnë konferencë për media në ora 17:00.

Konferenca pritet të mbahet tek ndërtesa e Qeverisë.

Tema e konferencës ka të bëjë me situatën pandemike.

Të gjitha
Lajme • 18 Shtator 2021