Auto&Tech
Apple thuhet se ka pezulluar zhvillimin e Vision Pro 2 pasi synon të nxjerrë modelin më të lirë vitin e ardhshëm
Demokracia
17:39 | 19 Qershor 2024

Share:

Disa muaj më parë, dëgjuam se Apple Vision Pro 2 nuk do të vinte të paktën deri në gusht të vitit 2025.

Sidoqoftë, The Information pretendon se Apple ka pezulluar punën në Vision Pro 2 dhe synon të nxjerrë një model më të lirë në fund të 2025, përcjell Telegrafi.

Publikimi pretendon se numri i punonjësve të caktuar për zhvillimin e Vision Pro 2 ishte ulur gradualisht dhe Apple i tha të paktën një prej furnizuesve të saj se kishte pezulluar punën në gjeneratën e dytë Vision Pro.

Është e paqartë se sa do të kushtojë kufjet më të lira Vision, por The Information thotë se Apple synon t’i shesë ato me rreth 1500 dollarë.

Informacioni thotë se është e mundur që Apple mund të rifillojë punën në Vision Pro 2 në të ardhmen, por tani për tani, zhvillimi është pezulluar për t’u fokusuar në modelin më të lirë.

Të ngjashme