ShowBiz
Anita i thotë Adrit: Ke rënë në grackën e Shqipes, thashethemet janë për goca
Demokracia
22:11 | 20 Nëntor 2023

Share:

Anita Haradinaj ka ka folur lidhur me thashethemet e bëra mes Adrit dhe Shqipes gjatë javës.

Ajo tha se i vjen keq për Adrin se ka rënë në grackën e Shqipes. “Adri është pak intrigant, por që ka çelë si një lule këto ditë – më habit fakti që Ilirianën nuk e pashë duke bërë intriga e thashetheme, sepse zakonisht gocat i bëjnë këto gjëra. Më vjen keq që ke rënë në grackën e Shqipes”, ka thënë ajo pos tjerash.

Të ngjashme