ShowBiz
Alisa ndihet në siklet në BBVK, Stresi e “ngushëllon”
Demokracia
19:15 | 09 Dhjetor 2022

Share:

Gjatë një bashkëbisedimi në mes të Stresit dhe Alisës, kjo e fundit është shprehur se “ndihet në siklet” gjatë qëndrimit në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova.

“Unë ndihem në siklet, se jam shumë më e re. Se për shembull unë vetëm sa ia kam filluar jetës, është ndryshe kur je si ti ose MC Beka që keni shumë eksperiencë”, i ka thënë Alisa, Stresit.

Ndërsa, rep artisti duke iu referuar eksperiencës në BBVK, ia ka kthyer duke thënë se – “Kjo do të jetë një mësues shumë i mirë, kur të dalësh jashtë”.

Të ngjashme