ShowBiz
A ka qenë ndonjëherë Liberta te psikologu?
Demokracia
14:54 | 29 Mars 2023

Share:

Prezantuesja e njohur nuk e mohoi një gjë të tillë.

E pyetur nga ndjekësit në Instagram përmes pyetësorit, Liberta nul ka hezituar të përgjigjet.

Ajo tha se ka qenë, dhe tregoi se e ka psikologun në shtëpi babain e saj.

Të ngjashme