Lifestyle
5 ngjyrat që do të vishni këtë dimër
Demokracia
21:13 | 06 Dhjetor 2022

Share:

Pak ngjyrë edhe në dimër? Sigurisht! Por cilat janë 5 ngjyrat më në modë që do të vishni këtë vit?

Po, me siguri mund ta imagjinoni që kafeja është një ngjyrë që vishet në vjeshtë dhe dimër, por ka ngjyra të tjera që do t’ju nxjerrin nga myku dhe mbyllja e stinës dhe do t’ju bëjnë ta shihni të ftohtin me një sy tjetër!

Shikoni më poshtë dhe imagjinoni veten duke shijuar rrugët, baret, restorantet dhe sigurisht zyrën tuaj me këto ngjyra të gëzuara dhe të gjalla.

  1. Viva magenta, sepse është edhe ngjyra e vitit!

Luksoze dhe magjepsëse! Mos kini frikë nga ajo. I shkon njëlloj si biondeve ashtu edhe bruneve.

  1. Kthimi dinamik i rozës!

Sepse Barbiecore është në shpirtin tonë tani.

  1. Kafja klasike, vjeshtore dhe jo e mërzitshme

Nëse dëshironi, mund ta vishni dhe të mos dukeni aspak të parashikueshme dhe të zakonshme!

  1. “Vishe të kuqen…” 

Dhe sidomos tani gjatë pushimeve! Ngjyra më pasionante, për ata që duan të bëjnë të ndjeshme praninë e tyre.

  1. Mos e nënvlerësoni gjelbërimin e vogël, ju lutem

Jepini një shans! Do t’ju befasojë këndshëm, do ta shihni.

Të ngjashme