ShowBiz
5 banorë shkojnë në televotim
Demokracia
10:38 | 16 Prill 2023

Share:

Elvisi kishte avantazh nga Vëllai i Madh. Nominimet e tij do ishin të dyfishta. Elvisi nominoi Kristin dhe Bledin, që përkthehet në dy vota për secilin.

Ndërsa nominimet e banorëve të tjerë ishin normal, si çdo herë tjetër.

Edhe këtë herë, nominimet ishin si radhën e kaluar. Banorët që marrin më pak vota kalojnë në nominim.

Në televotim shkuan Qetsori, Nita, Jori dhe Elvisi. Në nominim është edhe Dea.

Luizi: Ka frikacak këtu. A nominohet Elvisi dhe Jori?

Qetsori: Unë dhe Elvisi nuk jemi të fortë sipas teje.

Luizi: Unë kështu e mendoj. Në shtëpi ka frikacakë.

Të ngjashme
ShowBiz • 24 Korrik 2024