ShowBiz
4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos dhe Norës
Demokracia
14:04 | 08 Korrik 2021

Share:

Bashkëpunimi i Melindës me Norën dhe Gjikon ka grumbulluar më shumë se gjysmë milioni shikime në YouTube në vetëm 13 orë dhe referuar komenteve, është pritur mirë. Megjithatë, nuk janë të pakta edhe komentet që kritikojnë “Ay Caramba”. Disa nga pyetjet më të shpeshta në YouTube.

1. A është diss për Taynën?

Në këngën “WTF” ft. Ivorian Doll, Tayna në një pjesë thotë, “ki menu ki b*th mu shty me mu po ki harru që i ki silikon”. Në këngën “Ay Caramba”, Melinda thotë, “kush o t’u rrejt që i kom silikon, kush po xhelozon le t’ma teston”. Ok, muhabet të pasmesh me pak fjalë. Shumë çështje serioze!

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

2. Çfarë gjuhe është?

Spanjisht. Anglisht. Shqip. Përsëri nga e para.

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

3. Pse kaq e shkurtër?

Tre këngëtarë, as tre minuta këngë.

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

4. A mos është i vjedhur klipi?

Njerëzit e krahsojnë me këngën “Hey Mama” – David Guetta ft. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack.

“Hey Mama”

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

“Ay Caramba”

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

“Hey Mama”

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

“Ay Caramba”

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

“Hey Mama”

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

“Ay Caramba”

4 pyetje të njerëzve për këngën e Melindës, Gjikos

Të ngjashme