ShowBiz
Sfilata e Dolce & Gabbana në Paris shëndrrohet në kaos për shkak të stuhisë së rrëmbyeshme
Demokracia
12:56 | 02 Shtator 2021

Share:

Spektakli i organizuar nga Dolce & Gabbana ku morën pjesë shumë yje në Venedik u shëndrrua në kaos.

Reshjet dhe një stuhi e rrëmbyeshme e përfshinë pasarelën në sheshin e Shën Markut.

Të pranishmit u stepën në gjithë këtë situatë të papritur dhe video të shumta që tregonin yje të ndryshëm si Kourney Kardashian, Kate Bosëorth dhe Emma Weymouth të cilat po përpiqeshin t’I shpëtonin shiut duke u future nëpër çadra ose mblulesha të ndryshme.

 

 

Të ngjashme