Lifestyle
Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: ide për veshje në plazh
Demokracia
14:16 | 22 Korrik 2021

Share:

Rrobat e banjës janë ato që marrin vëmendjen maksimale kur paketojmë për në plazh, megjithatë edhe veshjet e tjera meritojnë kohën e tyre. Pavarësisht se veshja për në plazh mendohet të jetë diçka si “vish ç’të kapë dora”, në fakt ndonjëherë na hap telashe. Për t’ju lehtësuar punë, gjeni në vijim disa kombinime të thjeshta, praktike dhe që duken këndshëm.

– Për mëngjeset e freskëta

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Kombinimet klasike njëngjyrëshe

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Bluzë me mëngë të theksuara 

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Fund i çarë në njërën anë + reçipeta

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Kombinimi klasik: Pantallona xhins + këmishë e bardhë

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Këmishë me printe

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Fund i gjatë dhe i gjerë + bluzë e shkurtër/reçipeta

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

– Për festat buzë detit pasdite vonë

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të

Të ngjashme
Lifestyle • 31 Janar 2023