ShowBiz
10 ikonat më të njohura të bukurisë për vitin 2022, nuk jua merr mendja kush kryeson listën
Demokracia
16:17 | 09 Dhjetor 2022

Share:

Dalëngadalë po i themi lamtumirë 2022 -shit dhe e vërteta është se ishte një vit me ndjenja të përziera si për ngjarjet që ndodhën ashtu edhe për njerëzit që luajtën. Por ne do të fokusohemi tek pozitivet dhe do të bëjmë një rishikim të ikonave të bukurisë së vitit që na dhanë më shumë frymëzim dhe nuk reshtim së ruajturi postimet e tyre në rrjetet sociale.

SpaSeekers mori përsipër të analizonte të dhënat e kërkimit në Google dhe TikTok nga 12 muajt e fundit për të zbuluar ikonën më të mirë të bukurisë së vitit 2022. Hailey Bieber zuri vendin e parë dhe ishte e drejtë pasi vendosi tendencat dhe na mbajti të zënë me markën e saj të re të bukurisë. Rod. Ajo kishte 167 milionë shikime në TikTok dhe kërkimet e saj në Google u rritën me 421% krahasuar me vitin e kaluar.

Gjithashtu, kërkimet për rutinën e grimit të Bella Hadid u rritën me 52%, dhe “Bella Hadid makeup” mblodhi 61 milionë shikime në TikTok.

Shikoni më poshtë 10 ikonat më të njohura të bukurisë së 2022-ës:

 1. Hailey Bieber
  Rritja e Google: 421%
  shikime në TikTok: 167,200,000

 1. Bella Hadid
  Rritja në Google: 52%
  shikime në TikTok: 60,800,000

 1. Matilda Djerf
  Rritja në Google: 133%
  shikime në TikTok: 6,500,000

 1. Lily Rose Depp
  Rritje në Google: 24%
  shikime në TikTok: 21,400,000

 1. Selena Gomez
  Rritja e Google: 22%
  shikime në TikTok: 12,600,000

 1. Rritja e Taylor Swift
  Google: 86%
  shikime në TikTok: 3,000,000

 1. Rritja e Rihanna
  Google: 22%
  shikime në TikTok: 9,500,000

 1. Khloé Kardashian
  Rritja e Google: 90%
  shikime në TikTok: 1,500,000

 1. Rritja e Blake Lively
  në Google: 23%
  shikime në TikTok: 2,900.00

 1. Rritja e Lizzo në Google: 129%
  shikime në TikTok: 145,900

Të ngjashme